Slummi - Paratiisi

Ihan hölmöä hommaa jakaa porukka kahteen osaan Slummiin ja Paratiisiin. Paratiisissa ovat kaikki pahimmat 'juopot' yms.
Paratiisilaisista tullut hieman ylimielisiä, esimerkkinä Esa J. "Tupakka on valuuttaa. Mä en Slummin puolelle mene." Toivottavasti sinne joutuu... Ja Sami. Niin vittuileva kuin olla ja osaa! Enpä olisi uskonut. Entäs Paratiisin ladyt ? Dana ja Jelena... esittävät Slummilaisille että "Meit säälittää teiän kohtalo,halutaan sinne puolelle." Mutta kuinkas ollakkaan heti pihalle päästyään niin aletaan puhua pahaa. Kätlin kätlin kätlin... Keimaileva ja hyvin kiero vaikkeivat sitä kaikki tajuaisikaan. Sehän vetää Samia ihan talutus hihnassa! Jo on idiootti äijänkäppyrä. Minna halajaa talosta nähtävästi vain seksiä ja on ollut muutenkin niin sanotusti "ällöttävä ämmä." Entäs Aso sitten? Siitä nyt ei ota oikein selvää mitä se yrittää. "Tuntuu pahalta" mut silti syljeskellään Slummiin. Yritys aika hyvä mut näkyy läpi - SORI.

Kyllä tässä ihan empatia herää Slummilaisia kohtaan. Mitäköhän BB on ajattelut? Ei kunnon ruokaa, vain kylmää vettä, pari patjaa... Ihmiset Slummin puolella sekoavat! Tuijastakin näkee, ettei se ole ihan kondiksessa vaan jotain on vialla, samoin Ninosta, Lotasta, Samposta ja Ragnarista vaikkei Raksu sitä näyttäkkään. Esa A, ainoa joukon tsemppari - ilman Esaa porukka ei olisi kestänyt edes kokonaista viikkoa.
Mitä itse sanoisit jos Sinut laitettaisiin Slummin puolelle, näkisit kuinka Paratiisissa juhlitaan ja nauretaan ja syödään, tekisit töitä 5h ja saisit siitä hyvästä tyynyn,pari lanttua ja jauhelihaa, kuulisit solvauksia jatkuvasti...? Johan siinä alkaa vituttamaan entistä enemmän ja mielenterveys alkaa heittelemään.
Kylmä suihku ja kaasu grilli. Tonnikalaa ja makarooni mössöä vedessä. NAM, eikö?

Slummilaisilta alkaa häviämään ihmisarvo ja tämä touhu alkaa olla[tai on jo] alentamista. Heitä ei voi pitää Slummissa kauan tai kaikki sekoavat. Siinä sitten BB maksaa kuluja kun jokainen vuorollaan juoksee psykiatrin luona. Tai lääkärissä, pahemman flunssan sattuessa. Ulkona alkaa olemaan kylmä ja kun kylmässä suihkussa joutuu käymään niin huhhhuh. Entäs kun Slummin naisilla on kuukautiset? He eivät voi pestä alapäätään suihkussa koska kaikki näkevät! Ja vaatteet. Niitä ei voi pestä joten ne mahtaa haista.

Ja kaikkein pahimmalta tuntuu nähdä kuinka Slummilaiset kärsivät. Aina kun joku itkee niin tekee mieli itsekin itkeä. Ja sittenkun nämä Paratiisin kuninkaat ja kuningattaret tulevat vittuilemaan naaman eteen ja syömään kunnon ruokaa kun itse vedät jo neljättä päivää tonnikalaa purkista. Huhhuhh, ei voi muuta sanoa.
Ja mitäs ne Slummilaiset sitten tekevät kun Paratiisi juhlii juomien kera? Noh, he menevät lokoilemaan tai/ja nukkumaan.

En varmasti ole ainoa joka ajattelee näin^^ ja tässäkään ei ole kaikki mietteet.
KOMMENTIT OLISIVAT KIVOJA ym.

Sayonara tältä erää.