Ei sydän osannut väistää
Ei sydän osannut väistää
Hölmönä, paljaana huutelin sua turhaan
Ei sydän osannut väistää
Ei sydän osannut väistää
Ylhäältä, alhaalta, oikeelta sai turpaan

Lähetin yöllä
Sulle kolmetoista känniviestiä
Lähetin täältä
Sulle nauloja ja pahaa henkeä
Ja mölisin yksin
Kontillani eteisessä kompuroin
Ja huokasin
Aivan hiljaa rakkauttasi rukoilin

Jippu - Ei sydän osannut väistää

 

Voiko nyt olla niin, että minun tyhmä pääni ja vielä tyhmempi sydämmeni on sotkeutunut rakkauden verkkoon? Eiei, ei niin saa käydä ! Päätin etten sotkeudu miehiin, miehistä on vaan harmia ja sydän suruja. Tai no, mulla ainakin.
Olen nyt tekstaillut yhen pojan kanssa, se vaikuttaa kivalta ja niin. Ja näin ei ole käynyt koskaan: hymyilen kuin hangon keksi kun saan viestin tält pojalta. Kaveriki sano: "No sähän hymyilet ku mikäkii." Mutmut... en haluu ihastua enenen. Pientä flirttii sinne tai tänne jooko.
Pelkään sitä hylkäystä toisesta suunnasta ja sitä jos ei tuu hylkäystä vaan jotain muuta. En kestä jos nyt mun tyhmätyhmä sydän ja pää ihastuu !! Särjen taas sit sydämmeni kiitos moro.

 

BTW, puhuin tänään kaveristani pahaa mutta oli pakko avautua edes vähän ! En voi olla enää ilmapallo joka vaan täyttyy kunnes se poksahtaa!

btw again, tajusin nyt vast et ihastun nopeesti, useesti ja Ulkonäköön. siis ihastun suurinpiirtein kaikkii hyvännäkösiin kundeihin, mut se menee ohi yhtä nopeest koska ne on yleensä kusipäitä tai ei vaan kiinnosta tai mitää ei tapahu. =)
ps, meiän koulussa on yks saatanan komee kundi mut siihen se jää. ;) siis oikee HOTTIS, jotain sinne suuntaa minkälaiseks olen kuvittelu Houkutuksen Edwardin. :D apua, tartteen apua!

JOOMOI, muistakaa rakkaat et klo 20.00 RADIO NOVA -> RAKKAUDEN TUNTI ♥