Don't cha know you're beautiful
 

Harmi isolla h'lla kun iki-ihana, päivien piristys ruiske NINO häädettiin tänään BB talosta sääntörikkomusten takia. Selvennykseksi syynä oli se, että Nino oli rikkonut Sampon yksityisyyttä seksuaalisesti. Periaatteessa oli onneksi KUNNON syy miksi Nino lähetettiin kotiin mut ei pysty kattomaan Sampon surullisii silmii kun se ei olis halunnu Ninoo pois, ei ollu sen aika lähtee lähellekkään. Tai kun Minna puhkesi vuolaisiin kyyneliin, ihan meinas itelläniki tulla kyyneleet ku katto minkä näköstä porukkaa. Voivoi, ei kyllä totu BB taloon ku ei kuule Ninon ääntä "Mi ei haluuuu." Tai niitä sen AD/HD kohtauksia. No asiaan ei nyt kyllä enää voi mitenkään vaikuttaa eikä olis voinu silloinkaa - päätös tuli ylemmältä taholta. Kävi mikä kävi, paska homma tai niinku Nino sanois: "PASKA KISSA." :)

Hirrrrvee keli tuol ulkona. Nyt sen viimeistään tietää ja tuntee -- Syksy is here! Vettä satelee ja on hirrmu kylmä. Hyi, en tykkää syksystä muutenku et mä rakastan syksyn värejä: oranssia,ruskeeta,punasta..<3 Mut sade ja toi kylmyys voi mennä poispoispois(:
Mut onneks on esim. ihania kesäsiä biisejä joit voi fiilistellä syksyn sateissa kuten Ritchie - La Bamba ( en oo varma tosta esittäjästä mut kuitenki.) & Paradisio - Bailando;)-> Jalalla koreasti! JA ei niin kesänen biisi niiin Enya - May it be ja Michael Bolton - When a man loves a woman, ah melkein täydelline syksy ilta mut jotain puuttuu.. hmm... Ahaa nyt keksin! Suklaata ja lämmintä/kylmää kaakaota TAI jäätelökahvia ai että! Mut jos haluis vielä oikeen nautiskella niin juomaks jjotain tyylikästä kuohujuomaa, ei nyt tietenkä mitään perseitä ja blackouttei mut siis sillei hiljalleen ja vielä oma kulta tai iso nalle niin oi että! Mmmm, siinä kyllä kelpais ja tietysti , pääs melkei unohtuun , niin kynttilöitä ei valoa : )) 

Että tämmöstä tänään , näkyillään taas pupsut<3

___SAYONARA__♥__