hejsan

Aamulla heräsin oudon puhelimen outoon herätys ääneen, syystä että oma puhelin jäi viikonlopuksi avaimien seurana koulun kaappiin:) 
Kuitenkin pääsin kouluun vaikka se ei nyt mitenkään hirveesti kiinnostanut, ajattelin lähteä tuntia aikasemmin pois sieltä mut en päässykkää kun jokin seinän tyhmä tasote aine piti seistä 15min. :( Ja sit muutenkin seinän tasottaminen alko ottaa pattiin kokoajan enemmän ja enemmän mistä päästääkin ekaa vuoteen: amiksen ekalla sain käsittämättömiä raivokohtauksia milloin mistäkin ja niin sanotust tulivuori purkautu useesti ja vitutus käyrä ei ottanu laskeakseen sitte niinku milloinkaan. JA sitten tänään minun sisäinen tulivuoreni päätti räjähtää kaiken sen puolen vuoden jälkeen mitä en ollu saanu niitä raivo kohtauksia ! Huusin kaverilleni ja raivo ei ollu haihtuu mut sen raivoomisen jälkee olo oli todella huojentunu. 8) Välillä on pakko vaan päästää höyryjä...

Lauantaina olis kaverilla bailut. Tarkotus olis mennä. Sinne tulee tosin M&M, sekä yks jäbä vaikka J, tullaa toimee ku ei puhuta toisillemme ym ja muutenki mut sillee ni ei tulla toimee. IHANAT BILEET, kaikki vihamiehet sinne vaan tänä viikonloppuna minua kiusaamaan! :) Oon niin happy joo, mut silloin vois toivoo että asiát parantuis koska mielummin mä oisin kaveri ku vihamies kun on kyse luokkakavereist, eiks ni.

mutta nyt, tämä tyttö lähtee juomaan kahvia ! 
heissulivei=)