Adios bellat

Eilenpä oli kaverilla pippalot. Itsellänihän ei ollut lupaa drinkdrink - äitin sana on laki. Noo, mentiin sinne joskus siinä 17.10 ja oltiin perillä joskus 18.00 vähän vaille kun matkaa bussilakin oli aika paljo.
Noh kun me kävelimme kaverillemme niin M, jonka kanssa oli pientä riitaa, veti mut sivuun ja pyys anteeks ja siitä sitten sovittiin. Parempi näin ku oltas vieläki ei-puheväleissä :)
Ja kuinkas ollakkaan kaverilleni oli ostettu salmari pullo, se isompí mut prosenteiltaan pienempi ku se vahvempi ja pienempi pullo. Sitä se sit lipitti ja lipitti ja väliin pari siideriäkin. Kello ei ollut lähelläkkään 10 kaiketi vai oliko 11, kun se päätti oksentaa kaiken ulos. Se lukittui vessaan ja me jouduttiin tiirikoimaa ovi aukï.
No, se sano ettei sillä muka oo tarvetta roikkuu puhelimessa mut se roikku, enkä tiiä mikä mulle tuli mut keitti kai vähän yli ja huusin sille. No, kipitin alakertaan ja vippasin tölkin jotain altaaseen ja lähin ettii muit kunnes mut pysäytettiin! M&M otti must kii, ku rauhotteli siin samalla ku itte nielin kyyneliä minkä kerkesin. Ne oli vaan et *rauhotu nyt." Ja sit pääsin irti niist ja menin ulos rauhottuun.

Bileiden järkkääjä ssai hillitömän itkukohtauksen eikä loppua näkyny vaikka kerrottiin sille et kaikki on ok, eikä mitään riitaa oikeesti ollu. Sitten sen kaverit tuli ja saatii vihdoinki toimivan ja auki olevan pizzerian numero ja tilattiin pizzaa ! Ja järkkäri hipsi baariin =) Noh, pizzeria oli tietty sunrise, eli en ymmärtäny puoliakaan mitä se ukkeli selitti siel toises pääs luurii ku en tajunnu... Johtuen et se oli varmaanki turkkilainen.. YLLÄTYS. Pizzan piti olla n. 20 min siitä soitosta mutta kuinkas kävikään se oli yli 30 min myöhässä ! Saatana. Kuitenki saatiin pizzaa syötiin, kävin saattaas frendin bussipysäkille, vahdin ettei toinen polta nuudeleita pohjaan ja menin itekki nukkumaan kärsien migreeniperäsestä päänsärystä mihin ei mitkään ibumaxit,buranat,aspiriinit ym auta. Saatanaku sattu=((

Kotiin tulin ja kaikki on ok ja taidankin tästä mennä ! 

Ciao ! :)