Hmmph

Mietin tässä vaan että mikä siinä on et alle 17 vuotiaat nuoret tytöt haluaa laihduttaa ja aivan liikaa? Siis en mä ketään tuomitse, eikä sille voi mitään jos on havaittu sairaus ym, mut ku kattoo noit tyttöjä kadulla, käy pelottaa et eiks niiden kädet katkee tai jalat ? Ihan uskomattoman laihoja.. Ja se et niiden esikuvia on laihat naiset kuvissa. Suurint osaa niist kuvista on muokattu ja aika turhauttavaa et ne pistetää kaikkien näytille ja pikkutytöt ottaa niistä mallii.
Nää tytöt pilaa elämänsä, niillä on koko elämä aikaa laihduttaa ja ulkomuoto muuttuu ku ikää tuleee. Mut ku lukee juttuja et "söin aamulla yhen omenan." Okei, omenalla ei nyt pärjää ollenkaan ja huono aamupala tietää sitä et kroppa alkaa ottaa varastoiduist rasvoist sitä energiaa ym, ja lihoo enemmän. Kunnon aamupala,lounas ja iltapala plus oikeenlainen liikunta vai pitäskö sanoo liikunta ylipäätänsä on avain painonpudotuksee ja sitku paino on pudonnu tarpeeks, pitäs keskittyy sen pitämisee siinä ihannepainossa.

Mut mitäs niille nuorille tytöille sit yrittäis tänki kertoo? Eihän ne välttämättä kuuntele eikä usko. Mut virheist oppii, toivon mukaa =)

Huomenna kouluun.... En jaksa. Pakko puristaa itestää viimiset mehut ennen lomaa ja sit voi rentoutuu! 8)

 

Adioos