Mietiskelin tässä ja tajusin että uuteenvuoteen on vajaat pari viikkoa! Tämän päivän jälkeen tarkalleen ottaen 12 päivää. 8)
Joten jo senpä kunniaksi päätin muuttaa ulkoasuani sekä lisätä toimivan kävijälaskurin,uuden kellon sekä gallupin, jota yritän päivittää aina kun täällä käyn & kirjottelen :)

Olo on jo huomattavasti parantunut possupiikin jälkeen. Tosin käsi on vielä hieman arka ja kipee mut eipä se haittaa. Mietinkin tässä kyseistä possutautii ja tulin siihen tulokseen, että se on kaks piippunen juttu. Esim, aivan terveillä ihmisillä ei ole huolen häivää välttämättä vaikka tauti tulis päälle. Eiks se parempi olis sairastaa se kerran ja sitten se ei enää välttämättä tuu päälle kun ehtii tulla se semmone immuniteettikö? Mut voihan sitä aina ottaa piikinki jos pelkää tautii. Ite en välttämättä olis ottanut piikkiä, mutta kun on alaikänen ja asuu vanhempien valvovien silmien alla ja on vielä vanhempia kuunneltava niin.. ymmärtänette loput :D

Huohh, sitä toivois jo pääsevänsä lomille. Kouluu olis vielä kolme tuskallista päivää. Epäilen, että eipä niistä päivistä mitään tuu kun porukka haluaa jo lomille, on tulisilla hiilillä ja aivan levottomina. Niin ja kun opettajakin on mikä on niin sanaharkkaa voipi tulla helpommin.
Itseasiassa mulla on varmaan ollut sanaharkkaa eniten. Tai ei ehkä eniten mut useemmin. Kun opettajan opetustavat eroo toisen opettajan tavoista, eikä se ole mitenkään mukavakaan aina... Viimeviikollakin pidettiin taukoo korttia pelatessa, rakas opettajamme tulee siihen valittamaan. "Taukoja ei pidetä." MITÄ,ei taukoja? Siis pitäs tehä hommia koulussa niinku duunarit tekis niskalimassa vaikka rakentaaksene talon tiettyyn aikaan. Huhhuh. Sitten tää opettaja kysyy miten voi parantaa koulunkäyntiä. Enemmän 9:sän aamuja, radio... Eipä mitään näy tulevan.
Noh kohta onneksi joululoma, voi unohtaa ikävät kouluasiat ! =)

Heipähei pupsut